Hoeveel vastrechtvergoeding betaal ik?

Vanwege de grote oppervlakte en de lange onderlinge afstanden is de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen kostbaar. De netwerkbeheerder, DELTA Fiber Netwerk, vraagt daarom een vastrechtvergoeding aan de aangesloten bedrijven. De eenmalige afkoop hiervan bedraagt € 1570,25. U betaalt deze vastrechtvergoeding rechtstreeks aan DELTA Fiber Netwerk. Daarnaast betaalt u de abonnementskosten en de eventuele eenmalige kosten aan DELTA Zakelijk.

Gerelateerde tags

Oud Gastel Klaver...