Hoe werkt de vastrechtvergoeding?


Vanwege de grote oppervlakte en de lange onderlinge afstanden is de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen kostbaar. De netwerkbeheerder vraagt daarom een vastrechtvergoeding aan de aangesloten bedrijven. Je betaalt deze vastrechtvergoeding rechtstreeks aan de netwerkbeheerder. Daarnaast betaal je de abonnementskosten en de eventuele komende eenmalige kosten aan DELTA Zakelijk.

Voor de betaling van de vastrechtvergoeding heb je meestal twee opties, dit kan per gebied verschillen:

Eenmalige afkoop: je betaalt de aansluiting via een eenmalige bijdrage. Na betaling hiervan hoef je geen maandelijkse bijdrage te betalen voor de glasvezelaansluiting naar je bedrijf of woning.

óf

Maandelijkse bijdrage: de maandelijkse vastrechtvergoeding betaal je alleen tijdens de looptijd van je abonnement bij DELTA Zakelijk of een andere dienstenaanbieder. Als je jouw abonnement bij de dienstenaanbieder opzegt, stopt ook de betaling van de maandelijkse vastrechtvergoeding.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Hoe werkt de vast...
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.