<span>Wat zijn de kosten als ik tijdens de inschrijfperiode geen abonnement afsluit, maar dit later wil?</span>

Er is sprake van een na-aansluiting indien je na de inschrijfperiode een abonnement afsluit. Voor een na-aansluiting worden de werkelijke aanlegkosten, met een minimum van € 822,32,- excl. BTW in rekening gebracht. Daarnaast betaal je ook nog de vastrechtvergoeding.

Is er sprake van nieuwbouw? Dan betaal je de werkelijke aanlegkosten voor het realiseren van de glasvezelaansluiting op je locatie. Je zal in dat geval een offerte voor de realisatie van de aansluiting ontvangen. Neem hierover contact met ons op.

Gerelateerde tags

Wat zijn de koste...