Kies je webmail

Wat zijn de mogelijkheden voor tv?


Het Business Flexpakket is uit te breiden met interactieve tv van DELTA. Hiermee kijk je televisie zoals je dat gewend bent, maar dan haarscherp en met heel veel handige extra’s!

  • Kijken op je tv én laptop, tablet en smartphone
  • Niks missen met Live TV Pauzeren
  • Altijd het hele programma zien met Begin Gemist
  • Je favoriete films opnemen en eindeloos terugkijken

Op de hoogwaardige abonnementen is vooralsnog geen tv mogelijk.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat zijn de mogel...
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.