Welke TV-zenders kan ik ontvangen?

Natuurlijk bepaal je zelf welke zenders je in huis haalt. Bij Flex Zakelijk kun je optioneel kiezen uit de volgende zenderpakketten.

50+ zenders inclusief NPO, RTL, SBS, Discovery en Disney.
120+ zenders inclusief ESPN Compleet en Film1 als extra zenderpakketten, alsook Animal Planet, Discovery Science, BBC Entertainment, buitenlandse zenders.

Je kunt je zenderpakket nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld Ziggo Sport, ESPN, ESPN Compleet, Film 1 en andere zenders.

Gerelateerde tags

Welke TV-zenders...

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Even geduld aub

Bezig met ophalen gegevens