Kan ik mijn eigen router aansluiten op het wifi-modem om het wifi-signaal te verbeteren?

Wil je de router direct aansluiten op het wifi-modem, zet dan het wifi-modem in bridge mode. Door bridge mode in te schakelen, schakel je de routerfunctie van het modem helemaal uit en is het apparaat alleen nog maar een kabelmodem. Je kan dan zonder problemen een andere draadloze router aansluiten.

Let op:

• Sluit de router aan op de eerste LAN poort (1)
  • Met bridge mode schakel je het DELTA WifiSpots signaal thuis uit. Op alle andere locaties kan je wel gebruik blijven maken van DELTA WifiSpots

Gerelateerde tags

Kan ik mijn eigen...

Zie ook veelgestelde vragen

Internet