Kies je webmail

Hoe maak ik gebruik van interactieve televisie?


Indien je een televisie abonnement hebt, kun je na de omzetting gebruik maken van DELTA Interactieve TV via de interactieve ontvanger, het webportaal en de app voor zowel IOS als Android. De interactieve ontvanger ontvang je ook vooraf thuis.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Hoe maak ik gebru...

Zie ook veelgestelde vragen

Omzetting Fiber en Fiber Green
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.