Kies je webmail

Ik heb een 2e telefoonlijn, kan ik deze behouden?


Ja, wij zorgen ervoor dat het bestaande telefoonnummer van de 2e lijn behouden wordt en dat je daarvan gebruik kan blijven maken. Dit kan maximaal 1 dag duren, nadat het abonnement is omgezet. Bekijk alle tarieven voor vast bellen.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Ik heb een 2e tel...

Zie ook veelgestelde vragen

Omzetting Fiber en Fiber Green
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.