Kan ik mijn gegevens zelf beheren?

MijnDELTA is de persoonlijke serviceomgeving waarin je 24 uur per dag, 7 dagen per week je persoonsgegevens, facturen en abonnementen kunt beheren en bekijken. Daarnaast kun je diensten, zoals extra televisie-zenders bestellen.

Om van MijnDELTA gebruik te kunnen maken heb je een DELTA-account nodig. Om dit account aan te maken volg je onderstaande stappen:

• Ga naar https://DELTA.nl/mijn en kies "Account aanmaken".
  • Vul de benodigde velden in en klik op "Maak DELTA-account aan".
  • Je ontvangt een e-mail om je account te activeren. Klik op de link in de e-mail.
  • Log in met je gebruikersnaam en het aangemaakte wachtwoord.
  • Koppel je klantnummer aan je MijnDELTA-account.

Gerelateerde tags

Kan ik mijn gegev...