Kies je webmail

Maak ik gebruik van SMTP of Smarthost?


Als je momenteel nieuwsbrieven of mailings naar klanten verstuurd, dan maak je mogelijk gebruik van de CBizz SMTP of CBizz Smarthost. Deze service is helaas niet langer beschikbaar. Daarom dien je zelf een passende oplossing hiervoor te zoeken. Vaak kan dit via je eigen webhosting ingeregeld worden.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Maak ik gebruik v...

Zie ook veelgestelde vragen

Omzetting Fiber en Fiber Green
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.