Waarom wordt mijn abonnement omgezet naar Delta Business Flexpakket?

De Fiber en Fiber Green abonnementen zijn destijds afgesloten bij CBizz. Na de overname door DELTA Fiber Nederland enkele jaren geleden, is het bedrijf opgegaan in DELTA Zakelijk. Een logische volgende stap is harmonisatie van de dienstverlening, waarbij de keuze is gemaakt deze twee diensten niet te continueren en klanten een upgrade te geven naar het Business Flexpakket.

Gerelateerde tags

Waarom wordt mijn...