Wanneer en waarom ontvang ik nieuwe apparatuur?

Enkele dagen nadat de bevestigingsbrief of -mail door DELTA Zakelijk is verzonden, wordt de benodigde apparatuur verstuurd. Heb je deze 1 week voor de omzetdatum nog niet ontvangen, neem dan contact op met de zakelijke servicedesk.

De vervangende apparatuur is nodig om gebruik te kunnen maken van de nieuwe verbinding. Met de bijgeleverde handleiding is deze zelf te installeren. Indien gewenst kun je ervoor kiezen om dit door een van onze monteurs aan te laten sluiten.

Gerelateerde tags

Wanneer en waarom...