Kies je webmail

Wat als ik geen gebruik wil maken van de omzetting?


Alle klanten die momenteel een CBizz Fiber of Fiber Green abonnement hebben, worden in 2022 overgezet naar een DELTA Business Flexpakket, waarna de oude wordt stopgezet. Zodra het abonnement is omgezet, kan dit via MijnDELTA beheerd, aangepast en eventueel opgezegd worden. 

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Wat als ik geen g...

Zie ook veelgestelde vragen

Omzetting Fiber en Fiber Green
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.