Kies je webmail

Welke TV-zenders ontvang ik?


Afhankelijk van je huidige televisiepakket krijg je een vergelijkbaar DELTA Interactieve TV-pakket. Je kunt dit inzien op je MijnDELTA omgeving. Meer informatie over extra pakketten vind je hier

Mocht je naderhand je pakket willen wijzigen, dan kun je dit via de MijnDELTA omgeving doen.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Welke TV-zenders...

Zie ook veelgestelde vragen

Omzetting Fiber en Fiber Green
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.