Kies je webmail

Hoe vraag ik een extra zenderpakket aan?


Je kunt via MijnDELTA op ieder moment je zenderpakket aanpassen zonder administratieve kosten. Doe dit onder het tabje 'Mijn Producten'. Zo kun je zonder dat je ergens aan vastzit proberen of een zender wel of niet bevalt.

Bestellen via de klantenservice kan natuurlijk ook. 

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Hoe vraag ik een...

Zie ook veelgestelde vragen

Televisie
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.