Kan ik mijn interactieve tv-ontvanger aansluiten op wifi?


Je kunt je Interactieve TV Ontvanger niet aansluiten op wifi. Voor een optimale tv-beleving is het namelijk nodig om de ontvanger via een kabel aan te sluiten op het modem.

Is de afstand tussen je modem en ontvanger te groot? Gebruik dan zogenaamde powerline adapters. Hiermee maak je van ieder stopcontact in een handomdraai een netwerkaansluiting.

Terug naar het overzicht

Gerelateerde tags

Kan ik mijn inter...

Zie ook veelgestelde vragen

Televisie
Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.