Kies je webmail
24/7 Zakelijke Klantenservice

24/7 Zakelijke Klantenservice

27 juni 2023

Onze Zakelijke Klantenservice staat altijd voor je klaar. We begrijpen dat je als ondernemer al genoeg aan je hoofd hebt. Daarom zijn wij er om je te ondersteunen. Of je nu een vraag hebt over ons glasvezelnetwerk of advies nodig hebt, je kunt altijd bij ons terecht. En mocht er onverhoopt een storing zijn, dan zorgen onze professionele medewerkers voor een snel herstel. We zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt op elk moment van de dag op onze hulp rekenen.

Telefonische hulp wanneer je het nodig hebt

Onze klantenservice biedt meer dan alleen ondersteuning bij technische problemen. We zijn er ook voor al je andere vragen. Of je nu meer wilt weten over onze diensten, advies nodig hebt bij het maken van een keuze, of gewoon even wilt sparren over de mogelijkheden, onze medewerkers staan voor je klaar. En dat niet alleen tijdens kantooruren. We zijn ook op zaterdagochtend bereikbaar voor al je vragen. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd verder kunt met jouw onderneming.

Professionele medewerkers die voor je klaarstaan

Onze Zakelijke Klantenservice bestaat uit een team van professionele medewerkers. Zij hebben de kennis en ervaring om je snel en adequaat te helpen. Ze zijn getraind om te luisteren naar jouw behoeften en om oplossingen te bieden die passen bij jouw bedrijf. Dus of je nu een startende ondernemer bent of een ervaren professional, onze klantenservice is er om je te ondersteunen.

Met onze 24/7 beschikbaarheid en professionele ondersteuning, kun je erop vertrouwen dat je altijd de hulp krijgt die je nodig hebt. Want jouw succes is ons succes. Neem dus gerust contact op met onze Zakelijke Klantenservice. We staan altijd voor je klaar.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.