Kies je webmail
Gratis installatie door DELTA Zakelijk

Gratis installatie door DELTA Zakelijk

26 juni 2023

Gratis installatie door DELTA Zakelijk

Gratis installatie bij DELTA Zakelijk betekent dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Heb je gekozen voor een Zakelijk Flex of Pro? Dan komen we bij je langs om alles tot in de puntjes te installeren. Zo kun jij je focussen op je thuiskantoor of bedrijfslocatie, terwijl wij zorgen voor een stabiel netwerk.

Installatie op maat

Onze monteur komt op afspraak bij je langs om jouw wifi-modem en mesh-punten te installeren. Mocht jouw pakket ook interactieve tv bevatten, dan nemen we dat ook voor onze rekening. We sluiten alle apparaten aan op wifi en meten direct op verschillende plekken in jouw bedrijf hoe de wifi presteert. Zo garanderen we een optimale dekking en snelheid.

Klaar voor het snelste glasvezelinternet

Na de installatie leggen we je alles uit over het gebruik van de wifi, de eventuele mesh-punten en de apparatuur. Op deze manier is jouw thuiskantoor of bedrijfslocatie helemaal klaar voor het gebruik van het snelste glasvezelinternet. Zo kun je snel en zorgeloos weer aan het werk.

Wij ontzorgen je volledig

Heb je nog vragen na afloop? We staan voor je klaar. We zorgen er graag voor dat je volledig ontzorgd wordt, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf. Neem contact met ons op en ervaar de voordelen van DELTA Zakelijk.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.