Kies je webmail
Veilig internet: een prioriteit voor jouw bedrijf

Veilig internet: een prioriteit voor jouw bedrijf

27 juni 2023

Veilig internet is essentieel voor het succes en de reputatie van jouw bedrijf. Bij DELTA Zakelijk begrijpen we dit en zetten we ons in om bedrijven een zo veilig mogelijk netwerk te bieden.

De risico's van cyberaanvallen

Jaarlijks wordt maar liefst 1 op de 5 bedrijven slachtoffer van een cyberaanval. De gevolgen kunnen verstrekkend zijn: van een datalek tot misbruik van gegevens of zelfs financieel verlies. Daarom is het van cruciaal belang om een veilige internetverbinding te hebben voor jouw organisatie, klanten en medewerkers.

Onze aanpak: een veilig en stabiel netwerk

Bij DELTA Zakelijk bieden we een volledig ondergronds glasvezelnetwerk waar privacygevoelige data veilig zijn. Door middel van encryptie wordt data versleuteld verzonden, waardoor het risico op phishing en andere cyberaanvallen wordt verminderd.

Onze gespecialiseerde teams

Binnen DELTA werken er twee gespecialiseerde teams aan de veiligheid van ons netwerk:

  • Het DELTA SOC team (Security Operations Center) is betrokken bij het 'Landelijk Operationeel Incident Response Team' en houdt zich bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.
  • Het DELTA NOC team (Network Operations Center) zorgt voor een veilig en stabiel netwerk met hoge beschikbaarheid en voert proactieve monitoring uit. We voldoen aan wereldwijd erkende certificeringen, waaronder ISO9001.

Samen zetten we ons dagelijks in voor een zo veilig mogelijke internetverbinding voor jouw bedrijf!

Spamfilter: een extra beveiligingslaag

Naast deze maatregelen bieden we ook een geavanceerd spamfilter aan. Dit filter houdt ongewenste en potentieel schadelijke e-mails tegen, waardoor de kans op een cyberaanval verder wordt verkleind.

Samen voor een veiliger internet

Bij DELTA Zakelijk doen we elke dag ons best om een zo veilig mogelijke internetverbinding te bieden voor jouw bedrijf. Met onze expertise en toewijding aan veilig internet, kun je met een gerust hart je bedrijf runnen.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.