Kies je webmail
Video: Hotel Lupo kiest voor Managed Voice

Video: Hotel Lupo kiest voor Managed Voice

13 juli 2023

Bij zo’n ingrijpende renovatie hoort vernieuwde telefonie. Hotelmanager Jamilla de Keijzer is blij met haar keuze voor DELTA Zakelijk. “Overstappen naar Managed Voice van DELTA Zakelijk ging heel soepel. Ik hoefde zelf niets te doen; het werd gewoon goed geregeld.”

Het team van Boutique Hotel Lupo is iedere dag tot 18.00 uur aanwezig voor service en persoonlijke aandacht. Wie overdag belt, krijgt direct een medewerker aan de lijn. Wel is gekozen voor een extra, draagbaar toestel. Mocht de receptioniste even in het hotel rondlopen, dan kan zij altijd de telefoon beantwoorden. “Wat erg prettig is, is dat na 18.00 uur ons antwoordapparaat ingeschakeld wordt. Dat heb ik met DELTA geregeld. Of beter: zij hebben het geregeld. Het enige wat ik heb moeten doen, is de juiste tekst inspreken. Ik heb dat in vier talen gedaan en vervolgens aangeboden bij DELTA. Mensen die nu na 18 uur bellen, krijgen een voicemail in de taal van hun keuze. We geven aan dat we de volgende dag weer bereikbaar zijn. Gasten gebruiken hetzelfde telefoonnummer. Bij noodgevallen kunnen zij een 1 toetsen. Dan wordt de telefoon doorverbonden naar mijn 06-nummer.”

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.