Kies je webmail

Zakelijk glasvezel van DELTA Zakelijk

Dé oplossing voor jouw bedrijf

Ontdek de mogelijkheden met Zakelijk glasvezel van DELTA Zakelijk

Met zakelijk glasvezel van DELTA Zakelijk ben je als ondernemer voorbereid op het heden én direct klaar voor de toekomst. Werk moeiteloos in de cloud, up- en download bestanden op topsnelheid en vergader relaxt en gefocust zonder vertragingen en haperingen. Zoals het hoort, vinden wij.

DELTA Zakelijk gaat verder met Zakelijk Pro en Premium, hiermee werk je altijd met sneller, stabieler en veiliger glasvezelinternet en geniet je van de beste service. Door een breed pakket aan services hebben we voor elk bedrijf een passende oplossing.

De oplossingen van DELTA Zakelijk

Internet

Internet

Of je nu een ZZP-er, MKB-er of grootzakelijke gebruiker bent, met glasvezel ben je verzekerd van de betrouwbare en supersnelle oplossing. Zo kun je jouw bedrijf laten groeien en excelleren.


Televisie

Televisie

Wist je dat DELTA Zakelijk meer te bieden heeft dan alleen supersnel glasvezelinternet? Juist, we hebben het over interactieve zakelijke tv, een dienst die jouw bedrijf op meerdere fronten kan versterken.


Bellen

Bellen

DELTA Zakelijk biedt jou de perfecte oplossing voor zakelijk bellen, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een klein bedrijf runt of aan het hoofd staat van een grote onderneming, onze diensten zorgen ervoor dat je altijd en overal bereikbaar bent.


 

 

Glasvezel van DELTA Zakelijk

Zakelijk glasvezel is dé oplossing voor ondernemers met ambitie, die klaar willen zijn voor de toekomst van morgen. DELTA Zakelijk biedt een supersnel netwerk aan ruim 1,5 miljoen huishoudens en bedrijven in heel Nederland. Met snelheden tot wel 10 Gbps en de nieuwste generatie glasvezeltechnologie, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of je nu een ZZP-er, MKB-er of grootzakelijke gebruiker bent, met glasvezel ben je verzekerd van een betrouwbaar en supersnelle internetverbinding. Zo kun je jouw bedrijf laten groeien en excelleren. We begrijpen dat de internetbehoeften kunnen verschillen. Daarom bieden we oplossingen op maat, zoals meer snelheid, een vast IP-adres, een Bridged modem of Zakelijk Wifi. En haal je zakelijk dus altijd het maximale uit je internetverbinding! 

Zelf contact opnemen?

Onze Zakelijke Klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op 0118 - 43 70 57.

Bel ons

Wil je graag advies ontvangen?

Voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een advies op maat stuur een bericht naar [email protected]. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.  

Ik wil een afspraak

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.