Kies je webmail

6 voordelen van Zakelijk glasvezel

Waarom glasvezel nemen? Glasvezel brengt voordelen met zich mee. Als glasvezelexpert lichten we graag deze voordelen van glasvezel toe.

6 voordelen van Zakelijk glasvezel

Als ondernemer wil je snel en betrouwbaar internet voor een redelijke prijs. Gelukkig wordt DELTA glasvezel steeds meer beschikbaar in Nederland en biedt het tal van voordelen voor zakelijke gebruikers. 

Hieronder hebben we 6 voordelen van glasvezel

  • Even snel downloaden als uploaden
  • Snel Zakelijk internet voor hetzelfde bedrag
  • Stabieler internet
  • Betere kijkervaring voor tv
  • Maximale snelheid ligt hoger
  • Duurzamer dan andere netwerken 

 

 

Voordeel 1: Even snel downloaden als uploaden

Glasvezel biedt symmetrische up- en downloadsnelheden. Dat betekent dat je net zo snel bestanden kunt uploaden als downloaden. Dit is bijzonder handig voor ondernemers die veel data moeten delen of in de cloud werken. 

Voordeel 2: Snel Zakelijk internet voor hetzelfde bedrag

Er wordt vaak gedacht dat glasvezel voor de zaak duurder is dan traditionele aansluitingen, maar dat is niet altijd het geval. In veel gevallen kun je zelfs voor hetzelfde maandbedrag, als bij DSL-internet, een snellere verbinding krijgen.

Voordeel 3: Stabieler internet

Glasvezel is stabieler dan andere soorten internetaansluitingen, waardoor je minder last hebt van storingen of haperingen tijdens bijvoorbeeld het videobellen met klanten of het versturen van belangerijke bestanden.

Voordeel 4: Betere kijkervaring voor TV

Betere kwaliteit voor tv en videobellen. Met glasvezel kun je probleemloos gebruikmaken van interactieve televisie en videoconferencing met klanten en collega's. Beeld en geluid zijn de hoogste kwaliteit, waardoor je een professionele uitstraling hebt. 

Voordeel 5: Maximale snelheid ligt hoger

Met de groei van het internetgebruik is het belangrijk om te investeren in een toekomstbestendig netwerk. Glasvezel is hier uitermate geschikt voor, omdat het een hogere internetsnelheid aankan dan andere netwerken.

Via glasvezel kan zelfs een snelheid van meer dan 1 Gig (1000 Mbps) worden aangeboden.

Voordeel 6: Duurzamer dan andere netwerken

Als ondernemer wil je niet alleen goed internet, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Glasvezel is milieuvriendelijker dan andere soorten netwerken en verbruikt minder stroom. Bovendien heeft het minder onderhoud nodig dan traditionele netwerken. Met glasvezel kun je dus niet alleen efficiënter werken, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Glasvezel voor jouw bedrijf? 

Geniet van supersnel glasvezelinternet met een Zakelijk pakket van DELTA.

  • Kies het pakket speciaal voor jouw bedrijf
  • Voor ZZP-er, MKB-er en Grootzakelijke gebruikers
  • Glasvezelinternet met snelheden tot 10 Gbps 

Bekijk onze pakketten

Wil je liever advies over Zakelijk glasvezel? 

Zelf contact opnemen?

Onze zakelijke klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur op 088-0159999.

Bel ons

Wil je graag advies ontvangen?

Voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een advies op maat stuur een bericht naar [email protected]. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.  

Ik wil een afspraak

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.