Kies je webmail

Zakelijk internet

Ga maximaal met Zakelijk Glasvezel

 • Voor ZZP, MKB en Grootzakelijk 
 • Up/downloadsnelheid tot 10 Gbps
 • Gratis installatie

Check jouw zakelijk aanbod

Internet voor je (thuis)kantoor

1-5 medewerkers

vrouw achter laptop actiesticker ZZP

Haal het maximale uit je verbinding met zakelijk glasvezel. Ideaal voor ZZP’ers die zakelijk en privé zorgeloos willen internetten. Maandelijks aanpasbaar aan jouw wensen.

 • Supersnel en stabiel glasvezelinternet (tot 8 Gbps)
 • Gratis installatie door onze monteurs
 • 24/7 Zakelijke Klantenservice bereikbaar voor al jouw vragen
 • Zorgeloos online met internetbeveiliging

Bovendien kun je dit pakket ook combineren met interactieve TV, zodat je na je werk kunt genieten van je favoriete tv-programma's.

vrouw achter laptop actiesticker ZZP

Internet voor je bedrijfspand

5-50 medewerkers

kantoor actiesticker MKB

Haal het maximale uit je verbinding met zakelijk glasvezel. Ons glasvezelinternet biedt een stabiele verbinding om met het hele bedrijf tegelijk online te werken. Bovendien is het pakket makkelijk uit te breiden.

 • Supersnel en stabiel glasvezelinternet (tot 5 Gbps)
 • Overal toegang tot je bedrijfsnetwerk met een vast IP-adres
 • Zorgeloos online met internetbeveiliging
 • Gratis Bridge modem bij een 3-jarig abonnement

Werk nog efficiënter met handige extra’s zoals ‘Managed Voice’ en ‘Managed Wifi’.

kantoor actiesticker MKB

Internet voor grote bedrijven

50+ medewerkers

man en vrouw achter laptop

Voor grotere bedrijven met speciale wensen of meerdere locaties bieden wij specifieke oplossingen. Zo heb je de mogelijkheid om alles precies in te richten zoals jouw bedrijf dat nodig heeft.

 • Supersnel en stabiel glasvezelinternet (tot 10 Gbps)
 • Gegarandeerde uptime met Service Level Agreements (SLA) tot 99,99% uptime en professionele access switch
 • Uit te breiden met een bridge modem
 • Eigen accountmanager voor persoonlijke service

Extra connectiviteitsdiensten zoals ‘Managed Voice’, ‘Managed Wifi’, ‘Managed firewall’ en ‘DDos protectie’.

Daarom kies je voor DELTA Zakelijk

raket icoon

Supersnel glasvezel

Iedereen in het bedrijf tegelijkertijd online met het snelste internet van Nederland (tot 8 Gbps up- en download). Maximaal mailen, meeten, downloaden en bestanden delen.

up en download icoon

Zorgeloos en veilig

Optimaal en stabiel werken op het best geteste netwerk van Nederland. En met onze internet licenties zijn je apparaten beschermd tegen malware, hackers en identiteitsdiefstal.

persoon icoon

Zakelijke service

De experts van onze zakelijke klantenservice staan voor je klaar en 24/7 bereikbaar. Met btw-specificatie op de factuur bespaar tijd op je administratie.

Ga maximaal met supersnel glasvezelinternet van DELTA Zakelijk

We snappen dat je het als ondernemer erg druk hebt. Juist daarom wil je altijd kunnen rekenen op een snelle en stabiele internetverbinding. DELTA Zakelijk sluit ondernemers aan op een landelijk en hoogwaardig glasvezelnetwerk. Zo kun je maximaal bezig zijn met ondernemen.

man met tablet in kantooromgeving

Doe de speedtest en meet je internetsnelheid

Mailen, online vergaderen, chatten het versturen van zware bestanden. Tegenwoordig werken we steeds meer online. Voldoet jouw huidige internetsnelheid nog? Doe de speedtest en ontdek wat jouw up- en downloadsnelheid is.

Doe de speedtest
vrouw met headset achter laptop

Klaar voor de toekomst met onze zakelijke diensten

Wij bieden aanvullende diensten die je helpen om zorgeloos te ondernemen voor nu en in de toekomst. Zoals Managed Voice, Bridged modem en Managed Wifi. Een totaalpakket aan diensten die jouw bedrijf kan helpen groeien.

Bekijk onze oplossingen

Welk zakelijk abonnement past bij jou?

Internet voor (thuis)kantoor en ZZP’ers

vanaf 33,06 /maand

Bestel Flex Zakelijk
 • Tot 8 Gbps up- en downloadsnelheid
 • Factuur met btw-specificatie
 • Vast bellen met zakelijk telefoonnummer
 • F-secure veilig internet
 • Nu 18 maanden korting bij een 3-jarig abonnement

Internet voor MKB’ers

vanaf 30,- /maand

Bestel Zakelijk Pro
 • Tot 5 Gbps up- en downloadsnelheid
 • Factuur met btw-specificatie
 • Vast bellen met zakelijk telefoonnummer
 • F-secure veilig internet
 • Vast IP-adres
 • Gratis Bridge modem bij een 3-jarig abonnement
 • Uit te breiden met aanvullende diensten zoals Managed Voice, Zakelijk Wifi, Zakelijke Televisie en meer

Oplossing op maat voor grootzakelijk

Zakelijk Premium

Met Zakelijk Premium van DELTA Zakelijk heb je de beschikking over de nieuwste generatie glasvezelinternet en een uiterst stabiele internetverbinding.Speciaal voor bedrijfskritische toepassingen. Ook bij behoefte aan koppelingen met bedrijfslocaties, hoge bandbreedtes en hoge beschikbaarheid.

Vragen over DELTA Zakelijk

Wij helpen je graag bij je overstap naar zakelijk internet van DELTA Zakelijk. Hoe dit werkt hangt af van het abonnement dat je kiest.

Flex Zakelijk: Stap je over naar een Flex Zakelijk abonnement? Maak dan gebruik van onze gratis Overstapservice. Wij zeggen je contract voor internet bij je huidige aanbieder voor je op. Dat geldt ook voor extra’s zoals vaste telefonie en tv.

Zakelijk Pro: Stap je over naar een Zakelijk Pro abonnement? Ook dan kan je gebruik maken van de gratis Overstapservice. Wij zeggen alleen je contract voor vaste telefonie bij je huidige aanbieder voor je op. Het contract voor internetdiensten, mobiel en extra diensten bij je huidige provider dien je zelf op te zeggen.

Zakelijk Premium: Stap je over naar een Zakelijk Premium abonnement? Vanuit DELTA Zakelijk begeleiden we je in de overstap. Meer weten? Neem hiervoor contact op met onze zakelijke klantenservice via 088-0159999.


Benieuwd naar je huidige internetsnelheid? En of je deze snelheid nog kunt verbeteren? Doe de speedtest.


Al onze zakelijke internettoepassingen worden door een monteur geïnstalleerd. Onze monteur komt bij je langs om het pakket te installeren. Wat de monteur bij je thuis of op kantoor installeert, hangt af van het type internetverbinding en het type installatie dat je kiest.
Uitgebreide uitleg over de verschillende manieren van installatie kan je hier vinden.


Liever de installatie zelf doen? Dat kan. Kies voor een glasvezelmodem in bridge mode. Hierop kan een eigen router worden aangesloten. Lees hier meer over bridge modem.


Dat is per situatie verschillend. Wij adviseren je graag wat de mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op met onze zakelijke klantenservice via 088-0159999.


Het abonnement is maandelijks aanpasbaar en uit te breiden met zakelijke extra’s. Welke extra’s dat zijn verschilt per abonnement.


Je abonnement is eenvoudig uit te breiden met extra (zakelijke) opties. Welke opties dit zijn verschilt per abonnement.

Flex Zakelijk
Het abonnement is uit te breiden met Interactieve televisie, Mesh Wifi-punten, Veilig Internet licenties, bellen en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Zakelijk Pro
Dit pakket is, naast een vast IP-adres, uit te breiden met zakelijke toepassingen zoals Managed Voice, Zakelijk Wifi, Zakelijke Interactieve Televisie en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Zakelijk Premium
Het Premium abonnement is uit te breiden met zakelijke toepassingen zoals Managed Voice, Zakelijk Wifi, Zakelijk Interactieve Televisie en meer. Kijk hier voor meer informatie.

Wil je persoonlijk zakelijk advies?

Onze Zakelijke Klantenservice helpt je graag verder met vragen over je zakelijke verbinding, internet, bellen of andere diensten.

Bel (088) 015 9999

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.