Kies je webmail

De aanleg van Zakelijk Glasvezel naar jouw bedrijf

 

 

De aanleg van Zakelijk Glasvezel

DELTA Netwerk legt het glasvezelnetwerk aan waarover wij onze diensten (TV, internet, telefonie) leveren. Het aanlegproces bevat verschillende stappen. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk het stappenplan hieronder. Daar wordt het proces in 6 stappen uitgelegd. Let op: soms wijkt dit proces af door bijzondere omstandigheden in een bepaald gebied.

 

 

Hoe werkt de aanleg van Zakelijk Glasvezel?

Planning en voorbereiding
We komen langs
De start van de aanleg
De datum is bekend
De aansluiting in jouw pand
Jouw bedrijf heeft Zakelijk glasvezel

Achter de schermen is de aannemer druk bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van het Zakelijke glasvezelnetwerk. Zij maken een technisch ontwerp en gaan in gesprek met vergunningverleners, zoals gemeenten en waterschap.

De aannemer komt bij jouw bedrijf langs om te kijken waar de aansluiting in het pand komt. De schouw neemt soms een paar maanden in beslag, dus het kan even duren voor de aannemer bij jouw bedrijf op de stoep staat.

De graafploeg graaft een sleuf in de berm of onder de stoep. Daarin komen de kabels te liggen. Voordat de aannemer start met graven bij jou in de buurt, ontvang je een brief of folder. Jouw pand blijft bereikbaar.

Maak de meterkast vrij, zodat de aannemer makkelijk het kastje kan plaatsen. De aannemer neemt contact met jouw bedrijf op om een datum te prikken waarop hij langskomt om het glasvezelaansluitpunt op te hangen.

De aannemer laat weten wanneer de monteur langskomt om de glasvezelaansluitpunt te plaatsen. Er wordt een klein gaatje in de gevel geboord. Daar gaat de kabel doorheen. In het pand sluit de monteur vervolgens het ‘glasvezelaansluitpunt’ aan.

Heeft de aannemer de aansluiting in het pand geplaatst, dan rest nog een test van het netwerk en daarna is het netwerk gereed voor activatie. Heb je een abonnement afgesloten? Dan ontvang je het installatiepakket en krijg je een uitnodiging om een afspraak met de monteur te plannen. Daarna maak je gebruik van Zakelijk Internet, bellen en nog veel meer via Zakelijk glasvezel.

Wat is Glasvezel van DELTA Zakelijk?

Glasvezel is een technologie die data overbrengt via lichtsignalen. Dit gebeurt door dunne vezels van glas of plastic, waardoor informatie over grote afstanden met de snelheid van het licht kan reizen. Dit biedt enkele unieke voordelen:

  • Hoge snelheden: Glasvezelinternet is vele malen sneller dan andere kabel internetverbindingen.
  • Betrouwbaarheid: Glasvezel is minder gevoelig voor storingen van buitenaf, zoals slecht weer of elektromagnetische interferentie.
  • Symmetrische snelheden: Uploadsnelheden zijn net zo snel als downloadsnelheden, wat essentieel is voor bedrijven die veel data versturen.

De voordelen van glasvezel van DELTA Zakelijk

 

Afbeelding

Supersnel DELTA Zakelijk glasvezel

Met DELTA Zakelijk onderneem je ongelimiteerd met up- en downloadsnelheden tot wel 8 Gbps.

Afbeelding

Tegelijk online zonder haperingen

Met een glasvezelverbinding kun je videobellen en werken in de cloud zonder haperingen.

Afbeelding

Veilig internet voor zorgeloos ondernemen

Met glasvezel van DELTA Zakelijk ben jij altijd met het hele bedrijf veilig en
zorgeloos online.

De keuze voor Zakelijk Glasvezel

Als we het hebben over de aanleg van Zakelijk glasvezel, denk je misschien niet direct aan de impact die het kan hebben op jouw bedrijf. Niets is minder waar. De stap naar zakelijk glasvezel kan veel betekenen voor jouw bedrijf. In een wereld waar snelheid en betrouwbaarheid koning zijn, biedt glasvezel een fundament waar jouw bedrijf op kan bouwen.

Kies voor DELTA Zakelijk

Zelf contact opnemen?

Onze Zakelijke Klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en op 0118 - 43 70 57.

Bel ons

Wil je graag advies ontvangen?

Voor het maken van een (telefonische) afspraak voor een advies op maat stuur een bericht naar [email protected]. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.  

Ik wil een afspraak

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.