Kies je webmail

Glasvezel op bedrijventerreinen

Van DELTA Zakelijk is ondernemen met gigasnel en stabiel internet

Zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen

Ligt er op jouw bedrijventerrein een glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk of Glasvezel buitenaf of zijn ze van plan dit binnenkort aan te leggen? Dan kan ook jouw bedrijf profiteren van eersteklas zakelijke internetverbindingen van DELTA Zakelijk.

Jouw voordeel?
Met een DELTA Zakelijk glasvezelinternet heb je de beschikking over een uiterst stabiele verbinding. Internet via glasvezel kent immers geen pieken en dalen en wij zorgen ervoor dat het je qua internet aan niets ontbreekt. Jij en je collega's kunnen dus ongestoord werken.

Expert in zakelijk glasvezel

DELTA Zakelijk is expert in zakelijke internetverbindingen en levert abonnementen op honderden bedrijventerreinen. We beschikken over een eigen Network Operations Center (NOC) dat 24 uur per dag, 7 dagen per week het netwerk bewaakt en ingrijpt als dat echt nodig is. Daardoor kunnen wij een beschikbaarheid garanderen tot 99,9 procent op jaarbasis. Onze helpdesk is 24×7 bemand en staat afhankelijk van je SLA ook buiten kantoortijden tot je beschikking.

Gebieden met zakelijk glasvezelinternet van DELTA

In deze gebieden leveren we zakelijk glasvezelinternet of breiden we ons glasvezelnetwerk uit op bedrijventerreinen.

Wil je weten of we nu al glasvezelinternet leveren op jouw bedrijventerrein?

Check je postcode en huisnummer om te zien of we al glasvezelinternet leveren op je adres.

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.