Kies je webmail

Mobiele netwerk DELTA Mobiel

Benieuwd welk mobiele netwerk DELTA gebruikt? Lees meer hierover op deze pagina.

4G (+) mobiele netwerk van T-Mobile

Met DELTA Mobiel maak je gebruik van het snelle 4G (+) mobiele netwerk van T-Mobile: het meest bekroonde mobiele netwerk van Nederland. Dit netwerk komt al vijf jaar op rij als beste uit de test van de toonaangevende en onafhankelijke testautoriteit umlaut, voorheen P3.

4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon. De maximale download snelheid is 225 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 10 Mbps. Hiermee kan je surfen, whatsappen, een podcastaflevering luisteren of een YouTube-filmpje bekijken zonder haperingen. Waar je maar wilt, ook onderweg.

Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

5G
Bij DELTA Mobiel wordt het uitrollen van het 5G mobiele netwerk voorbereid. Zodra 5G bij DELTA Mobiel beschikbaar is, kan je gebruik gaan maken van het 5G mobiele netwerk van T-Mobile. De capaciteit van het 5G-netwerk is veel groter dan het 4G(+)-netwerk en zorgt voor een snelle, veilige en stabiele verbinding, betere dekking en minder belasting van het netwerk.

Daarnaast maakt 5G stabiel mobiel internet met een landelijke dekking mogelijk, meer dan 98% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. In de toekomst wordt 5G alleen maar sneller, met oneindig veel mogelijkheden en een nog betere netwerkervaring.

DELTA Mobiel bestellen

Kies je voor sim only of toch liever een telefoon met abonnement?
Alleen voor internetklanten van DELTA.

Sim only

Sim only

Kies hoeveel data en belminuten je per maand nodig hebt.

    • 1 GB
    • 10 GB met 2 jaar extra korting
    • 15 GB nieuw
    • Unlimited nieuw met introductiekorting


Telefoon met abonnement

Telefoon met abonnement

Super smartphones voor zeer lage prijzen. Met merken als Apple, Samsung en Google.


Veelgestelde vragen

4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon.

Wij bieden mobiel internetten in heel Nederland. Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

Voor DELTA Mobiel is 5G nog niet beschikbaar.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.