Kies je webmail

Mobiele netwerk van DELTA Mobiel

Benieuwd welk mobiele netwerk DELTA gebruikt? Lees meer hierover op deze pagina.

Mobiele netwerk van Odido 

Met DELTA Mobiel maak je gebruik van het snelle en stabiele netwerk van Odido. Het is een van de beste netwerken van de wereld en heeft al veel prijzen gewonnen. En het belangrijkste voor jou is dat je altijd en overal bereik hebt. Het is stabiel, veilig en supersnel natuurlijk.

4G(+) netwerk

Onze 1 GB, 10 GB en 15 GB abonnementen maken gebruik van het 4G(+) netwerk. 4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon. De maximale download snelheid is 225 Mbps en de maximale uploadsnelheid is 10 Mbps. Hiermee kan je surfen, whatsappen, een podcastaflevering luisteren of een YouTube-filmpje bekijken zonder haperingen. Waar je maar wilt, ook onderweg.

Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

5G-netwerk

Bij het Mobiel Unlimited abonnement van DELTA maak je nu standaard gratis gebruik van het 5e generatie mobiele netwerk van Odido. Dit geldt voor alle telefoons die 5G ondersteunen. 

5G is de opvolger van 4G. Het is de vijfde generatie in mobiele netwerken. 5G maakt onder andere nog sneller mobiel internet mogelijk. Die snelheid kan in de toekomst in theorie 80 keer zo hoog worden als bij 4G. De maximale download snelheid is nu tot 300 Mbps en de maximale uploadsnelheid is tot 80 Mbps. Zo'n hogere snelheid is vooral interessant als je in één keer veel data verstuurt of ontvangt, bijvoorbeeld wanneer je een film op je telefoon wilt downloaden.

Bij gewoon internetgebruik zul je vooral voordeel ondervinden van de hogere capaciteit van 5G. Op een plek waar veel mensen bij elkaar zijn, bijvoorbeeld in een voetbalstadion of op een festival, zal mobiel internet goed blijven werken. Ook is de reactiesnelheid van het mobiele netwerk bij 5G hoger. Die is slechts 1 milliseconde, ofwel vijftig keer zo snel als bij 4G. Dat is vooral interessant als je onderweg met anderen wilt gamen. Nog een voordeel is dat het 5G-netwerk minder energie verbruikt dan zijn voorgangers. Daarnaast maakt 5G stabiel mobiel internet met een landelijke dekking mogelijk, meer dan 99% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van Odido.

Binnenkort wordt 5G als optie beschikbaar voor de overige DELTA Mobiel abonnementen en nog sneller, met oneindig veel mogelijkheden en een nog betere netwerkervaring.

DELTA Mobiel bestellen

Kies je voor sim only of toch liever een telefoon met abonnement?
Alleen voor internetklanten van DELTA.

1 GB

1 GB

1 GB bundel van 13,- voor 8,- voor DELTA internetklanten.

Actie: nu de eerste 24 maanden voor maar 4,- per maand!


10 GB

10 GB

10 GB bundel van 21,- voor 16,- voor DELTA internetklanten.

Actie: nu de eerste 24 maanden voor maar 10,- per maand!


Unlimited

Unlimited

5G Unlimited bundel van 35,- voor 30,- voor DELTA internetklanten.

Actie: nu de eerste 24 maanden voor maar 25,- per maand!


Veelgestelde vragen

4G(+) is de vierde generatie mobiele netwerken voor telefonie en internet. Het zorgt voor een supersnelle, stabiele en betrouwbare internetverbinding op je telefoon.

Wij bieden mobiel internetten in heel Nederland. Hoe goed het bereik in jouw buurt is, zie je op deze interactieve dekkingskaart.

5G is de opvolger van 4G. Het is de vijfde generatie in mobiele netwerken. 5G maakt onder andere nog sneller mobiel internet mogelijk. En bij 5G is de capaciteit van het netwerk veel groter dan bij 4G. Er worden meer en hogere frequenties worden gebruikt. Dat zorgt voor een betere dekking en bereik en minder belasting van het netwerk.

Ja, dat kan! Bij onze Unlimited abonnementen gaat het dataverkeer standaard over het snelle en stabiele 5G-netwerk van Odido. Overal in Nederland. Je telefoon moet dan wel 5G ondersteunen.

Voor de overige DELTA Mobiel abonnementen zal 5G als optie ook beschikbaar worden.

In de statusbalk van je telefoon kun je zien aan de hand van het 5G symbool als deze actief is.

Als je geen 5G symbool ziet staan, kan het zijn dat jouw model telefoon helaas geen 5G ondersteunt. Dit kun je terugvinden in de productspecificaties van jouw telefoon.

Het is ook mogelijk dat 5G niet ingeschakeld staat op je telefoon. Al schakelen de meeste telefoons automatisch over. Je kunt dit eenvoudig voor jouw telefoon controleren en eventueel inschakelen.

Bij Android toestellen:

  1. Ga naar Instellingen >

Mobiel Netwerk >

Opties mobiele data.

  1. Controleer of de optie

5G-connectiviteit

aanstaat.

Bij iOS toestellen:

  1. Ga naar

Telefooninstellingen>

Verbindingen >

Mobiele Netwerken.

  1. Controleer of de optie

5G automatisch aanstaat

Wanneer 5G ingeschakeld staat en toch niet actief is, kan het zijn dat je even buiten het 5G-dekkingsgebied bent. Al is die kans klein want meer dan 99% van alle Nederlanders woont in het 5G-dekkingsgebied.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.