Kies je webmail

Nieuw! Unlimited Mobiel

Speciaal voor klanten met internet van DELTA.
Nu voor slechts 27,50 per maand!

Naar bestellen

Heb je nog geen internet thuis van DELTA? Kies nu voor ons Flexpakket. Bij je bestelling kun je ook direct een sim only abonnement erbij nemen.

Heb je nog geen internet thuis van DELTA? Kies nu voor ons Flexpakket. Bij je bestelling kun je ook direct een sim only abonnement erbij nemen.

Unlimited van DELTA

Kies je voor sim only of een telefoon met abonnement? Alleen voor internetklanten van DELTA.
Minder data nodig? Kies uit één van de andere sim only abonnementen.

Unlimited sim only

Unlimited sim only

Actie: nu de eerste 24 maanden Unlimited bundel voor maar 27,50 per maand!

Daarna 35,- 30,- per maand voor DELTA-internetklanten zolang je internet en mobiel hebt.


Unlimited met telefoon

Unlimited met telefoon

Combineer Unlimited met een van onze super scherpe telefoon aanbiedingen en profiteer van extra voordeel.


Unlimited met familievoordeel

Unlimited met familievoordeel

Actie: Nu de eerste 24 maanden voor maar 25,- per maand.

Speciaal voor DELTA Mobiel klanten die Unlimited Familievoordeel als extra abonnement bestellen.


Bovenstaande abonnementen hebben een contractduur van 24 maanden. Nu tijdelijk gratis aansluiten (t.w.v. 25,-).
Getoonde prijzen zijn inclusief 5,- korting op je internetfactuur. Voor nieuwe mobiele klanten.
Bij 15 GB kun je de helft van je databundel in de EU per maand gebruiken. Bij Unlimited kun je 25 GB in de EU per maand gebruiken.
Bekijk de tarieven, productvoorwaardenactievoorwaarden, telefoonkorting en Film1 bij Mobiel.
Kies je voor een bundel met onbeperkt bellen, dan sturen we je een sms bij gebruik van meer dan 2000 belminuten om misbruik te voorkomen.
Bekijk de voorwaarden voor redelijk gebruik.

Voordelen van Unlimited

Laat je omverblazen door de oneindige mogelijkheden van Unlimited. Films kijken, foto’s en video's delen, muziek luisteren, socials checken, gamen en meer. Overal en altijd online wanneer u maar wilt.

Met DELTA Mobiel volop extra’s

Heb je al internet van DELTA? Dan profiteer jij van volop extra’s!

5 euro korting

5 euro korting voor elk DELTA Mobiel abonnement op jouw adres.

Extra tv-pakket inclusief o.a. ESPN Compleet, BBC Entertainment en meer.

ESPN Compleet & Film1

Kies je voor een Unlimited abonnement van DELTA?
Dan kijk je ook gratis naar ESPN Compleet en Film1 als je internet hebt van DELTA.

espn compleet

ESPN Compleet

Standaard zit ESPN Compleet in je extra tv-pakket die je als extra krijgt bij Unlimited. Zo geniet je van wedstrijden uit de Eredivisie en meer.

Film1 bonus

Film1 bonus

Kies je voor Unlimited, dan kijk je gratis naar Film1 nadat je mobiele abonnement actief is. Hiermee haal je de bioscoop in huis met een ruime keuze aan films. Onderweg of alleen kijken kan via de Film1 App.

Vergelijk DELTA Mobiel

Ben je al klant met vast internet van DELTA maar heb je een mobiele abonnement bij een andere provider?
Vergelijk hieronder wat je met DELTA Mobiel erbij krijgt voor onze abonnementen met 1 GB, 10 GB en Unlimited.


Deze vergelijking is gemaakt voor DELTA internetklanten die DELTA Mobiel erbij nemen. Dit is een momentopname op 22 juni 2023. Informatie verkregen uit de websites van de genoemde aanbieders. De getoonde mobiele prijs bij DELTA is inclusief 5,- korting die verrekend wordt op de DELTA internetfactuur.

Voor de prijsvergelijking is uitgegaan van een vergelijkbaar data abonnement, voor een 2-jaars contract. Tijdelijke extra data acties zijn niet meegenomen in de vergelijking. Tijdelijke mobiele kortingen zijn niet meegenomen.

Unlimited overal en altijd onbeperkt internetten

Met Unlimited kun je echt onbeperkt internetten. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt.

Je start elke dag met dagbundel van 10 GB. Heb je meer dan 10 GB nodig dan kun je via de Mobiel-app de dagbundel gratis en eenvoudig ophogen met een extra 2 GB. Dat kan je elke dag zo vaak doen als je wilt.

Unlimited in het buitenland

Binnen de EU
Je kunt je Unlimited data bundel ook buiten Nederland gebruiken in bijvoorbeeld landen zoals België, Frankrijk, Duitsland en Spanje gebruiken, kortom ook binnen de EU. Unlimited data heeft in de EU een limiet van 25 GB per maand. Is je bundel op dan betaal je daarna het buiten bundel tarief.

Buiten de EU
Wil je in landen buiten de EU (zone 1) data gebruiken of bellen en sms’jes versturen dan betaal je hiervoor het buiten de bundel tarief.

Onbeperkt bellen is bellen zo lang als je wilt zonder je zorgen te maken over het aantal belminuten. Je belt onbeperkt naar vaste en mobiele nummers vanuit de EU naar een ander EU land. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet binnen de onbeperkt bellen bundel.

Overstappen naar DELTA Mobiel

Loopt je huidige abonnement langer door dan 4 maanden? Laat je gegevens achter in de eXtra’s wekker en je ontvangt een berichtje met het beste mobiele aanbod van DELTA zodra jij kan overstappen

Help mij overstappen

Nog geen internet thuis van DELTA?

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen vaste pakketten. Met ons Flexpakket stel je eenvoudig zelf je eigen pakket samen met internet en optioneel extra diensten zoals tv en vaste telefonie.

Zo kies je wat jij écht nodig hebt!

Meer over internetabonnement

Klantenservice mobiel

Vragen over DELTA Mobiel, of op zoek naar meer service-gerelateerde informatie? Bekijk dan onze servicepagina voor mobiel.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Unlimited

Met Unlimited Mobiel kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’jes versturen. Zo ben je altijd en overal online waar en wanneer je maar wilt. 

Ja, ons Unlimited abonnement is ook echt onbeperkt. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt (zie ‘voorwaarden redelijk gebruik’).

Je start elke dag met dagbundel van 10 GB. Je ontvangt automatisch van ons via sms een waarschuwing als je 80% en 100% van je 10 GB dagbundel hebt verbruikt. Heb je meer dan 10 GB nodig dan kun via de Mobiel-app je dagbundel eenvoudig ophogen met een extra 2 GB. Dat kan je elke dag zo vaak doen als je wilt.

Is je dagbundel op en heb je de dagbundel via de app nog niet opgehoogd dan kun je zonder kosten gewoon via een lagere snelheid blijven internetten.

Ja, je kunt je Unlimited data bundel ook in landen zoals België, Frankrijk, Duitsland en Spanje gebruiken, kortom ook binnen de EU. Unlimited data heeft in de EU een limiet van 25 GB per maand. Is je bundel op dan betaal je daarna het buiten bundel tarief.

Je maakt gebruik van het meeste bekroonde netwerk van Nederland (T-Mobile). De theoretische maximale snelheid die wij bieden is 225 Mbps download en tot 65 Mbps upload. Binnenkort wordt de snelheid aangepast naar 5G met 450 Mbps download en 75 Mbps upload.

Ja, natuurlijk. Je kan Unlimited Mobiel als een extra abonnement bestellen of je huidige abonnement wijzigen via de Mobiel-app.

Met sommige abonnementen die we aanbieden kun je onbeperkt gebruik maken van je bundel, zelfs in de EU (zone 1). We gaan er wel van uit dat dit op een normale en redelijke wijze gebeurt.

Daarmee voorkomen we dat het netwerk overbelast wordt en dat er overlast voor andere gebruikers ontstaat.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.