Kies je webmail

5G Unlimited Mobiel

Speciaal voor internetklanten van DELTA.
Tijdelijk voor maar 27,50 per maand

  • Elke maand 5,- p/mnd korting op je internetfactuur
  • Gratis extra tv-pakket (met o.a. ESPN Compleet)
  • Gratis nummerbehoud
Naar bestellen

Heb je nog geen internet thuis van DELTA? Kies nu voor ons Flexpakket. Bij je bestelling kun je ook direct een sim only abonnement erbij nemen.

Heb je nog geen internet thuis van DELTA? Kies nu voor ons Flexpakket. Bij je bestelling kun je ook direct een sim only abonnement erbij nemen.

5G Unlimited van DELTA

Kies voor 5G Unlimited en maak standaard gebruik van het snelle en stabiele 5G-netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld!  Met 5G Unlimited heb je elke maand onbeperkte data. Heb je paar keer per jaar onbeperkte data nodig? Dan is FLEX Unlimited een optie voor je. Bekijk al onze sim only abonnementen.

5G Unlimited Sim Only

5G Unlimited Sim Only

 

5G Unlimited bundel voor 30,- voor DELTA internetklanten.

Actie: nu de eerste 24 maanden voor maar 27,50 per maand!


5G Unlimited met telefoon

5G Unlimited met telefoon

Combineer 5G Unlimited met een van onze super scherpe telefoon aanbiedingen en profiteer van extra voordeel.


5G Unlimited met familievoordeel

5G Unlimited met familievoordeel

Actie: Nu de eerste 24 maanden voor maar 25,- per maand.

Speciaal voor DELTA Mobiel klanten die 5G Unlimited Familievoordeel als extra abonnement bestellen.


Bovenstaande abonnementen hebben een contractduur van 24 maanden. Aansluitkosten zijn eenmalig 25,- bij het eerste abonnement. Bij elk extra abonnement is dat eenmalig 12,50.
Getoonde prijzen zijn inclusief 5,- korting op je internetfactuur. Voor nieuwe mobiele klanten.
Bij 15 GB kun je de helft van je databundel in de EU per maand gebruiken. Bij Unlimited kun je 25 GB in de EU per maand gebruiken.
Bekijk de tarieven, productvoorwaarden, actievoorwaarden en Film1 bij Mobiel. Het Extra tv-pakket en Bonus gratis Film1 kan je bekijken als je internet én tv hebt.
Kies je voor een bundel met onbeperkt bellen, dan sturen we je een sms bij gebruik van meer dan 2000 belminuten om misbruik te voorkomen.
Bekijk de voorwaarden voor redelijk gebruik.

Voordelen van 5G Unlimited

Laat je omverblazen door de oneindige mogelijkheden van 5G Unlimited. Films kijken, foto’s en video's delen, muziek luisteren, socials checken, gamen en meer. Overal in Nederland en altijd online wanneer je maar wilt.

Bij ons Unlimited abonnement gaat het dataverkeer standaard over het snelle en stabiele 5G-netwerk van Odido. Een van de beste netwerken van de wereld!

Met DELTA Mobiel volop extra’s

Heb je al internet van DELTA? Dan profiteer jij van volop extra’s!

5 euro korting

5 euro korting voor elk DELTA Mobiel abonnement op jouw adres.

Extra tv-pakket inclusief o.a. ESPN Compleet, Nick Jr. en meer.

Gratis ESPN Compleet & Film1

Kies je voor een Unlimited abonnement van DELTA?
Dan kijk je ook gratis naar ESPN Compleet en Film1 als je internet hebt van DELTA.

espn compleet

Gratis ESPN Compleet

Standaard zit ESPN Compleet in je extra tv-pakket die je gratis als extra krijgt bij Unlimited. Zo geniet je van wedstrijden uit de Eredivisie en meer.

Gratis Film1

Gratis Film1

Kies je voor 5G Unlimited, dan kijk je gratis naar Film1 nadat je mobiele abonnement actief is. Hiermee haal je de bioscoop in huis met een ruime keuze aan films. Onderweg of alleen kijken kan via de Film1 App.

Vergelijk DELTA Mobiel

Heb je al vast internet van DELTA, maar nog een mobiel abonnement bij een andere provider?
Vergelijk hieronder wat je met DELTA Mobiel erbij krijgt voor onze abonnementen met 1 GB, 10 GB en 5G Unlimited.


Deze vergelijking is gemaakt voor DELTA internetklanten die DELTA Mobiel erbij nemen. Dit is een momentopname op 19 maart 2024. Informatie verkregen uit de websites van de genoemde aanbieders. De getoonde mobiele prijs bij DELTA is inclusief 5,- korting die verrekend wordt op de DELTA internetfactuur.

Voor de prijsvergelijking is uitgegaan van een vergelijkbaar data abonnement, voor een 2-jaars contract en 300 Mbit/s internetsnelheid bij Unlimited. Tijdelijke extra data acties zijn niet meegenomen in de vergelijking. Tijdelijke mobiele kortingen zijn niet meegenomen.

5G Unlimited overal en altijd onbeperkt internetten

Met 5G Unlimited kun je echt onbeperkt internetten. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt.

Je start elke dag met dagbundel van 10 GB. Heb je meer dan 10 GB nodig dan kun je via de Mobiel-app de dagbundel gratis en eenvoudig ophogen met een extra 2 GB. Dat kan je elke dag zo vaak doen als je wilt.

5G Unlimited in het buitenland

Binnen de EU
Je kunt je 5G Unlimited data bundel ook buiten Nederland gebruiken in bijvoorbeeld landen zoals België, Frankrijk, Duitsland en Spanje gebruiken, kortom ook binnen de EU. Unlimited data heeft in de EU een limiet van 25 GB per maand. Is je bundel op dan betaal je daarna het buiten bundel tarief.

Buiten de EU
Wil je in landen buiten de EU (zone 1) data gebruiken of bellen en sms’jes versturen dan betaal je hiervoor het buiten de bundel tarief.

Onbeperkt bellen is bellen zo lang als je wilt zonder je zorgen te maken over het aantal belminuten. Je belt onbeperkt naar vaste en mobiele nummers vanuit de EU naar een ander EU land. Bellen vanuit Nederland naar het buitenland valt niet binnen de onbeperkt bellen bundel.

Overstappen naar DELTA Mobiel

Loopt je huidige abonnement langer door dan 4 maanden? Laat je gegevens achter in het overstapformulier en je ontvangt een berichtje met het beste mobiele aanbod van DELTA zodra jij kan overstappen

Help mij overstappen

Nog geen internet thuis van DELTA?

Bij ons hoef je niet te kiezen tussen vaste pakketten. Met ons Flexpakket stel je eenvoudig zelf je eigen pakket samen met internet en optioneel extra diensten zoals tv en vaste telefonie.

Zo kies je wat jij écht nodig hebt!

Meer over internetabonnement

Klantenservice mobiel

Vragen over DELTA Mobiel, of op zoek naar meer service-gerelateerde informatie? Bekijk dan onze servicepagina voor mobiel.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Unlimited

Met Unlimited Mobiel kun je onbeperkt internetten, bellen en sms’jes versturen. Zo ben je altijd en overal online waar en wanneer je maar wilt. 

Ja, ons Unlimited abonnement is ook echt onbeperkt. Om te voorkomen dat het netwerk overbelast wordt en er overlast ontstaat voor andere gebruikers gaan we er wel van uit dat het op een normale en redelijke wijze wordt gebruikt (zie ‘voorwaarden redelijk gebruik’).

Je start elke dag met dagbundel van 10 GB. Je ontvangt automatisch van ons via sms een waarschuwing als je 80% en 100% van je 10 GB dagbundel hebt verbruikt. Heb je meer dan 10 GB nodig dan kun via de Mobiel-app je dagbundel eenvoudig ophogen met een extra 2 GB. Dat kan je elke dag zo vaak doen als je wilt.

Is je dagbundel op en heb je de dagbundel via de app nog niet opgehoogd dan kun je zonder kosten gewoon via een lagere snelheid blijven internetten.

Ja, je kunt je Unlimited data bundel ook in landen zoals België, Frankrijk, Duitsland en Spanje gebruiken, kortom ook binnen de EU. Unlimited data heeft in de EU een limiet van 25 GB per maand. Is je bundel op dan betaal je daarna het buiten bundel tarief.

Je maakt standaard gebruik van het snelle en stabiele 5G-netwerk van Odido. Hiervoor dient je telefoon 5G te ondersteunen. De theoretische maximale snelheid die wij bieden is tot 300 Mbps download en tot 80 Mbps upload.

Ja, natuurlijk. Je kan Unlimited Mobiel als een extra abonnement bestellen of je huidige abonnement wijzigen via de Mobiel-app.

Met sommige abonnementen die we aanbieden kun je onbeperkt gebruik maken van je bundel, zelfs in de EU (zone 1). We gaan er wel van uit dat dit op een normale en redelijke wijze gebeurt.

Daarmee voorkomen we dat het netwerk overbelast wordt en dat er overlast voor andere gebruikers ontstaat.

Ja zeker, als mobiele klant kan je deze kortingen ook krijgen.

Sluit een extra abonnement af, en krijg dezelfde korting. Je kunt maximaal 4 abonnementen op één adres aanvragen.

Wil je jouw huidige mobiele contract aanpassen dan wordt je abonnement omgezet naar het nieuwe abonnement. Je contract wordt met twee jaar verlengd per de eerste dag van de volgende maand. Je krijgt dan de DELTA deals korting. Eerdere gegeven kortingen vervallen.

Wil je een nieuwe smartphone erbij? Neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Je gaat in ieder geval een nieuw contract aan voor 24 maanden. Wel hebben een voorwaarde dat je geen krediet meer hebt voor een eerder gekochte smartphone bij DELTA.

5G is de opvolger van 4G. Het is de vijfde generatie in mobiele netwerken. 5G maakt onder andere nog sneller mobiel internet mogelijk. En bij 5G is de capaciteit van het netwerk veel groter dan bij 4G. Er worden meer en hogere frequenties worden gebruikt. Dat zorgt voor een betere dekking en bereik en minder belasting van het netwerk.

In de statusbalk van je telefoon kun je zien aan de hand van het 5G symbool als deze actief is.

Als je geen 5G symbool ziet staan, kan het zijn dat jouw model telefoon helaas geen 5G ondersteunt. Dit kun je terugvinden in de productspecificaties van jouw telefoon.

Het is ook mogelijk dat 5G niet ingeschakeld staat op je telefoon. Al schakelen de meeste telefoons automatisch over. Je kunt dit eenvoudig voor jouw telefoon controleren en eventueel inschakelen.

Bij Android toestellen:

  1. Ga naar Instellingen >

Mobiel Netwerk >

Opties mobiele data.

  1. Controleer of de optie

5G-connectiviteit

aanstaat.

Bij iOS toestellen:

  1. Ga naar

Telefooninstellingen>

Verbindingen >

Mobiele Netwerken.

  1. Controleer of de optie

5G automatisch aanstaat

Wanneer 5G ingeschakeld staat en toch niet actief is, kan het zijn dat je even buiten het 5G-dekkingsgebied bent. Al is die kans klein want meer dan 99% van alle Nederlanders woont in het 5G-dekkingsgebied.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.