Kies je webmail

Glasvezel vergelijken

Bij DELTA krijg je meer snelheid voor je geld. Vergelijk nu met Odido, KPN en Ziggo

  • Supersnel glasvezelinternet + Interactieve TV
  • Nu 1 jaar glasvezel & tv vanaf 35,- p/mnd
  • Gratis installatie t.w.v. 182,50

Glasvezel vergelijken

Glasvezel is de meest geavanceerde technologie voor het leveren van snel en betrouwbaar internet. Misschien denk je dat glasvezelinternet duurder is dan internet via andere technieken, maar dit is niet altijd het geval. In feite zijn de kosten van glasvezelinternet vergelijkbaar met die van traditionele kabel- en DSL-technologieën. Daarnaast biedt glasvezelinternet voordelen zoals betere betrouwbaarheid, hogere snelheden, gelijke snelheid voor downloaden en uploaden en minder storingen.

Bij DELTA krijg je daarom veel meer snelheid voor je geld. Vergelijk zelf glasvezelinternet van DELTA met kabelinternet van Ziggo, DSL van KPN en glasvezel van Odido.

*De snelheid die via DSL op het adres wordt geleverd is afhankelijk van de afstand van de woning tot de wijkcentrale. De gecommuniceerde snelheid van het abonnement is niet altijd hetzelfde als de daadwerkelijk geleverde snelheid op het adres.

Bovenstaande prijzen en snelheden zijn vergeleken op 12 maart 2024. De vergelijking is gemaakt op basis van informatie op de website van de betreffende internetaanbieders. Om een eerlijke vergelijking van de pakketten te maken worden Internet en TV abonnementen vergeleken met interactieve TV en opnemen. In het maandbedrag is geen rekening gehouden met eventuele acties en kortingen. Typefouten voorbehouden.

12 maanden korting op Internet & TV

Kies voor een contract voor 2 jaar en profiteer een heel jaar lang van hoge korting op glasvezelinternet. Bovendien krijg je nu een jaar lang gratis Interactieve TV!
Bovendien krijg je nu een jaar lang gratis Interactieve TV én gratis de Tot de nok installatie t.w.v. 182,50.

12 maanden korting

12 maanden korting

Glasvezel van DELTA is nu extra voordelig: je krijgt een heel jaar supersnel glasvezelinternet al vanaf 35,- per maand, met gratis Interactieve TV met 50+ zenders! Benieuwd naar het aanbod op jouw adres? Doe nu de postcodecheck.

*Deze actie is alleen geldig bij een tweejarig abonnement.

Gratis installatie tot de nok

Gratis installatie tot de nok

We installeren gratis tot in de nok ter waarde van 182,50. 

Onze experts zorgen er altijd voor dat je overal in huis geniet van supersnel internet.

De nummer 1 in snelheid!

Uit jaarlijks onderzoek van nPerf naar internetsnelheden blijkt dat het netwerk van DELTA de hoogste internetsnelheden biedt en ‘de leiding neemt in de Nederlandse markt op het gebied van (vast) internet’.

Op zowel downloadsnelheid, uploadsnelheid als latency (vertraging) komt het netwerk van DELTA als beste uit de tests en laat het de andere internetproviders in Nederland achter zich. Het onderzoek is gedaan is tussen half 2022 en half 2023.*

Lees meer

*nPerf Barometer of fixed Internet connections, The Netherlands, H2 2022 – H1 2023

Waarom vergelijken met DSL en kabel?

KPN heeft er, net als sommige andere aanbieders, voor gekozen om geen diensten aan te bieden via ons glasvezelnetwerk.

Op de meeste adressen waar DELTA glasvezel aanbiedt, levert KPN daarom alleen diensten via de traditionele koperen DSL lijn.

Ziggo biedt zelfs helemaal geen diensten via glasvezel tot in huis. Om die reden vergelijken wij ons dienstenaanbod via glasvezel met wat andere aanbieders via hun netwerken aanbieden.

Onze zekerheden

Zorgeloos kiezen voor DELTA.


Gratis monteur & installatie


Gratis overstapservice


Zelf je ingangsdatum kiezen


14 dagen bedenktijd

Over ons netwerk

De glasvezelexperts van DELTA hebben iets nieuws: Unlimited Glasvezel. Hiermee ga je overal in huis maximaal met het snelste glasvezelinternet. Onze glasvezelexperts zorgen ervoor dat je via de nieuwste technieken en de best geteste apparatuur altijd de maximale internetsnelheid krijgt via ons snelste netwerk van Nederland. Op dit moment is dat 8 Gig up- en downloadsnelheid.

Inmiddels hebben ruim 1,6 miljoen huishoudens verspreid door heel Nederland toegang tot ons supersnelle netwerk. Het netwerk van DELTA biedt de nieuwste generatie glasvezel. Dit betekent dat ons netwerk is voorbereid tot snelheden van wel 10 Gig. We zijn hard bezig met het uitrollen van ons netwerk in de rest van Nederland. Zo blijven we werken aan onze ambitie om huishoudens en bedrijven toegang te bieden tot snel glasvezelinternet.

Daarom DELTA

Afbeelding

Altijd aanpasbaar


Het Flexpakket van DELTA stel je helemaal zelf samen en is maandelijks aanpasbaar.

glasvezel van delta

Nieuwste generatie glasvezel

Het netwerk van DELTA is klaar voor vandaag én de toekomst. Het biedt de nieuwste generatie glasvezel.

Afbeelding

Internet + mobiel


Met DELTA Mobiel bij je internetabonnement profiteer je van vele extra’s en korting op je factuur.

Meer over de extra's

Afbeelding

Gratis installatie


Onze experts zorgen er altijd voor dat je overal in huis geniet van supersnel internet.

Meer over glasvezel

glasvezel aansluiting

Glasvezelaansluiting

Je hebt een glasvezelaansluiting nodig in je woning om te kunnen internetten via glasvezel. Maar wat is een glasvezelaansluiting eigenlijk?


wat is glasvezel

Wat is glasvezel?

Steeds meer ontwikkelingen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel voldoet aan deze behoefte.

Maar wat is glasvezel precies? We leggen het je graag uit.


voordelen glasvezel

Glasvezel voordelen

Glasvezel brengt meerdere voordelen met zich mee, bijvoorbeeld even snel down- als uploaden.

We hebben ze op een rij gezet voor je.


glasvezelmodem

Glasvezelmodem

Een glasvezelmodem is een speciaal soort modem die je aansluit op je glasvezelaansluiting in je woning. Hiermee geniet je van supersnel en stabiel internet.


glasvezel aanleg

Glasvezel aanleg

Benieuwd hoe glasvezel wordt aangelegd in grote lijnen? Meer daarover op onze uitlegpagina over glasvezel aanleg.


Veelgestelde vragen

KPN heeft er, net als sommige andere aanbieders, voor gekozen om geen diensten aan te bieden via het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber.

Op de meeste adressen waar DELTA glasvezel aanbiedt, levert KPN daarom alleen diensten via de traditionele koperen DSL lijn.

Ziggo biedt zelfs helemaal geen diensten via glasvezel tot in huis. Om die reden vergelijken wij ons dienstenaanbod via glasvezel met wat andere aanbieders via hun netwerken aanbieden.

Nee, DELTA investeert in haar eigen landelijke glasvezelnetwerk en werkt daarvoor niet samen met KPN. Met een eigen netwerk verzekeren we onze klanten van de beste kwaliteit.

Lees meer

Nee, DELTA is geen onderdeel van Ziggo.

Lees meer

Dat is afhankelijk van je adres. Snel weten of we leveren op jouw adres? Doe dan de postcodecheck.

Naar postcodecheck

Lees meer over tv via glasvezel op onze uitlegpagina.

Glasvezel brengt meerdere voordelen met zich mee. Lees hier meer over de voordelen.

Ja, voor glasvezel internet heb je een glasvezelmodem nodig. Lees hier meer over modem.

Dit hangt er van af. Als het glasvezelnetwerk al tot aan je woning ligt kan dit.

Als het glasvezelnetwerk nog aangelegd wordt kan dit niet, omdat niet altijd precies bekend is wanneer jouw aansluiting in gebruik genomen kan worden. Informeer in dat geval bij je huidige aanbieder of de abonnementen maandelijks opzegbaar zijn.

Zeg je abonnement bij je huidige aanbieder pas op zodra de diensten van DELTA zijn geactiveerd. Dan wordt ook de eventuele aanvraag voor nummerbehoud van je vaste telefoon ingediend bij je huidige provider.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.