Er zijn meerdere opties om digitaal tv te kijken. Op deze pagina zie je wat je daarvoor nodig hebt. 

Digitale tv module (CI+)
 

Digitale tv module (CI+)


Voor een goede werking van digitale tv adviseren wij bij tv-toestellen vanaf 2014 de CI+ module met versie 1.3. Oudere versies (1.2 en lager) worden op nieuwe tv’s niet meer ondersteund. Heb je een tv van vóór 2014? Dan is het advies om een CI+ module met versie 1.2 te gebruiken. 

Gecertificeerde tv toestellen

Digitale tv ontvanger
 

Digitale tv ontvanger


Voor de beste verbinding en kwaliteit kun je een digitale tv ontvanger het beste aansluiten via een HDMI-kabel. Je kunt de ontvanger ook aan je tv verbinden middels een scartkabel, alleen ontvang je dan niet alle zenders in HD-kwaliteit.
 

Geschikte digitale ontvangers

Digitaal kijken zonder smartcard

Digitaal zonder smartcard


Je kunt ook digitaal tv kijken zonder smartcard. Hiervoor moet je tv toestel DVB-C geschikt zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je tv-toestel. Het nadeel is dat je slechts 4 zender in HD kunt ontvangen en geen extra zenderpakketten kunt ontvangen.

Digitaal kijken zonder smartcard

Actuele software voor je tv

Het is belangrijk dat je tv over de nieuwste softwareversie beschikt. Die zorgt ervoor dat je tv optimaal blijft samenwerken met de smartcard van DELTA, de CI+ Module of de digitale ontvanger. De software-update van een moderne smart-tv download je eenvoudig van internet. Daarvoor sluit je je tv eerst op internet aan (via WiFi of via een internetkabel). Kies vervolgens in de instellingen van je tv voor ‘software update’ om je tv van de nieuwste software te voorzien.

Hulp bij installatie


Bekijk onze installatiehandleiding voor hulp bij installatie van digitale tv (middels een digitale ontvanger of CI+ module).


Bekijk handleiding

Digitale tv apparatuur aanschaffen


Het Startpakket Digitale TV, digitale ontvangers en Digitale TV Modules kun je vinden bij onze dealers bij je in de buurt of bestellen via onze webwinkel.
 

Naar de webwinkel

Installatie instructievideo's
 

Bekijk onze instructievideo's voor hulp bij installatie van de digitale tv module, ontvanger en digitaal kijken zonder smartcard.


Installatievideo's

Veelgestelde vragen
 

Veelgestelde vragen
 Veelgestelde vragen