Kies je webmail
FLEX Unlimited: ideaal voor tijdelijk extra veel data

FLEX Unlimited: ideaal voor tijdelijk extra veel data

20 juni 2024

Alleen betalen voor Unlimited data als je het nodig hebt. Dat is de basis van het nieuwe FLEX Unlimited abonnement van DELTA Mobiel. Met FLEX Unlimited bepaal je namelijk zelf wanneer je onbeperkte data wilt hebben. Denk aan de momenten dat je bijna geen data meer hebt en je nieuwe bundel nog lang niet in gaat. Of wanneer je veel buitenshuis bent en toch veel wedstrijden wil volgen in deze Sportzomer.

Hoe het precies werkt vragen we aan Debbie Lachman, verantwoordelijk voor het bedenken van FLEX Unlimited voor DELTA Mobiel. 

Wat maakt dit abonnement uniek? 

"Met FLEX Unlimited introduceren we iets unieks bij DELTA Mobiel. Het idee is dat onze klanten zelf bepalen wanneer ze 'unlimited' willen gaan. Dit is ideaal voor momenten waarop je plotseling meer data nodig hebt. En buiten die momenten heb je een 15 GB data bundel met onbeperkt bellen en 100 sms’jes. Dit flexibele abonnement is slechts 18,- per maand. 

Als je de FLEX-optie aanzet, krijg je direct 30 dagen toegang tot onbeperkte data en onbeperkt sms'en. Tot 21 oktober kun je de FLEX-optie eenmalig gratis aanzetten. Verder betaal je hiervoor 12,50 per keer. Het is echt bedoelt voor die tijdelijke periodes waarin je nét dat beetje extra nodig hebt, zonder vast te zitten aan een abonnement met iedere maand hogere kosten. Of dat je eenmalig een extra dure databundel moet kopen die slechts één of twee dagen te gebruiken is."

Hoe kwamen jullie op het idee voor FLEX Unlimited? 

"Het idee ontstond door wat we via onze klanten terug kregen, na de introductie van ons Unlimited Mobiel abonnement. Sommige mensen vonden dat ze te veel betaalden voor data die ze niet altijd nodig hadden. Dus dachten we: hoe kunnen we dit flexibeler maken? We hebben toen onze plannen voorgelegd aan het klantenpanel en wat reclame-ideeën laten zien. Ze waren erg enthousiast en dat gaf ons het laatste zetje. We wilden écht iets maken wat precies past bij wat onze klanten nodig hebben. En zo is FLEX Unlimited geboren!"

Heb je een voorbeeld waarin dit abonnement echt van pas zou komen? 

"Absoluut! Zelf ga ik graag naar festivals in de zomer. En veel festivalgangers herkennen dit wel. Je brengt dagen door met vrienden op plaatsen waar weinig tot geen wifi is. Je krijgt een sms dat je bijna door je bundel heen bent, net wanneer je je vrienden uit het oog verliest. Met FLEX Unlimited kun je dan onmiddellijk overschakelen op onbeperkte data, zodat je je vrienden weer kunt vinden en de rest van het festival kunt genieten.

En voor diegenen die veel met de trein reizen kan FLEX Unlimited deze sportzomer een uitkomst zijn. Het is bijvoorbeeld bekend dat in een etappe van de Tour de France de laatste kilometers vaak het spannendste zijn. En laat dat nu precies het moment zijn dat veel mensen terugkomen van het werk. Wanneer je normaal weinig streamt wil je liever niet te veel betalen. Vooral niet wanneer je die data niet gebruikt. Zet dan de FLEX-optie aan en zie straks elke finish live in de trein!"

Hoe zet je FLEX Unlimited aan en waar moet ik zijn met vragen? 

"Je bestelt het FLEX Unlimited abonnement in onze DELTA winkels of online. De FLEX-optie zet je aan via de DELTA Mobiel-app. Na 30 dagen stopt de FLEX-optie automatisch. Verder staat alle informatie op delta.nl/mobiel/FLEX-Unlimited. Wil je iemand hier persoonlijk over spreken? Bel dan met onze klantenservice via 0118 22 55 47."

 

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.