Kies je webmail

STAR Channel

<p>STAR Channel</p>

Buitengewone verhalen vertellen, dat is waar seriezender STAR Channel voor staat. De verhalen van internationale hitseries als The Walking Dead, The Gifted, The X-Files, This is Us, Deep State, Prison Break en Empire passen daar dan ook perfect bij. Deze series worden vaak als eerste en kort na de Amerikaanse premieres in Nederland uitgezonden op STAR Channel, waarmee de zender de pay-off ‘The Best. First’ onderstreept.

Vanaf dit seizoen is er ook live voetbal te zien op STAR Channel. Voetbalfans worden ruimschoots bediend op STAR Channel met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie op vrijdag-en maandagavond, live wedstrijden uit de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de collega’s van STAR Channel Sports, waarmee de hoogste kwaliteit in sportverslaggeving gewaarborgd wordt en ook andere programma’s en competities van STAR Channel Sports onder de aandacht worden gebracht.

Beschrijving van de zender

STAR Channel

Kanaal HD Tweede scherm
013

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.