Kies je webmail

Gigabit internet

Supersnel internetten met een snelheid van 1 gigabit per seconde (1000 Mbps)

Gigabit internet op jouw adres? Doe de postcodecheck.

Gigabit internet bij DELTA

Ons internetgebruik groeit hard ieder jaar doordat we met z’n allen steeds meer online tv kijken, vaker thuiswerken en meer dingen in huis online besturen, zoals de thermostaat of slimme speakers. Gigabit internet voldoet aan deze stijgende behoefte.

Zo waren wij de eerste provider met gigabit internet voor al onze kabelklanten. Maar ook via glasvezel leveren we gigabit internet. Daarmee hebben we ons al voorbereid voor de stijgende behoefte naar deze snelheid. Met DELTA ben je dus klaar voor de toekomst. 

Gigabit internet bestellen

Ik ben nog geen DELTA-klant

Nog geen klant bij ons? Gigabit internet is te bestellen in ons Flexpakket. Met het Flexpakket stel je eenvoudig je eigen pakket samen voor internet, TV en/of vaste telefonie. 


Ik ben al DELTA-klant

Ben je al DELTA-klant maar heb je nog geen gigabit internet? Dan kun je eenvoudig je huidige internetsnelheid verhogen. Dit doe je in MijnDELTA.


Gigabit glasvezel internet

We leveren gigabit internet zowel via de kabel als via glasvezel. Het grote verschil is dat met glasvezel de download- en uploadsnelheid gelijk zijn, dus ook uploaden met 1 gigabit per seconde (1000 Mbps).

Via de kabel is alleen de downloadsnelheid 1 gigabit. De uploadsnelheid ligt daarintegen lager. 

Via glasvezel leveren we zelfs een snelheid hoger dan 1 gigabit!

Meer over glasvezel internet

Gigabit internet ook voor zakelijk gebruik

Ben je een zakelijke klant? Dan is gigabit internet ook beschikbaar voor jouw bedrijf/onderneming. Met DELTA Zakelijk onderneem je sneller.

Naar DELTA Zakelijk

Veelgestelde vragen over gigabit internet

1 gigabit internet staat voor 1000 Mbps internetsnelheid. Dit is een internetsnelheid die je ook bij ons kunt bestellen als we leveren op jouw adres. We leveren 1 gigabit internet zowel via glasvezel als kabel.

Meer over internet abonnement

Gigabit internet wordt geleverd door verschillende providers. Het is vooral afhankelijk van je adres en welke provider op je adres levert.

Benieuwd of wij gigabit internet leveren bij jou? Doe dan de postcodecheck.

Benieuwd of gigabit internet beschikbaar is op jouw adres? Doe dan de postcodecheck. Zo weet je meteen wat het aanbod is op jouw adres.

Gigabit internet installeren is niet anders dan andere snelheden, het gaat om het installeren van de modem. Als je bij DELTA internet bestelt kun je ook een monteursafspraak inplannen.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. We controleren dan of je huidige modem vervangen moet worden.

Als je nog geen klant bent en bij ons internet bestelt, dan krijg je van ons een wifi-modem.

Nee, ook via de (coax) kabel leveren we gigabit internet.

Wel is het zo dat dat alleen geldt voor de downloadsnelheid. De uploadsnelheid ligt lager voor internet via de kabel. Bij glasvezel zijn de download- en uploadsnelheid gelijk aan elkaar.

Gigabit internet is internet met een snelheid van 1 gigabit per seconde, oftewel 1000 Mbps.

Bij ons kun je zelfs een internetsnelheid van 2 gigabit (2000 Mbps) bestellen via glasvezel afhankelijk van je adres.

Meer over glasvezel

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.