Kies je webmail

Glasvezel voor nieuwbouw

Benieuwd of glasvezel van DELTA al beschikbaar is in jouw nieuwbouwwoning?

Doe de postcodecheck!

Check of er glasvezel beschikbaar is in jouw nieuwbouwwoning

Aansluiting glasvezel nieuwbouw

DELTA biedt een uitstekende oplossing voor de glasvezelaanleg in jouw nieuwbouwwoning. Met de snelle en betrouwbare internetverbinding van DELTA ben je verzekerd van een toekomstbestendige infrastructuur. Glasvezel is tegenwoordig onmisbaar in een moderne woning. Het zorgt niet alleen voor razendsnel internet, maar ook voor een stabiele en betrouwbare verbinding. Of je nu werkt, studeert of ontspant, met glasvezel van DELTA ben je altijd verbonden.

Ben je benieuwd of jouw nieuwbouwwoning al aangesloten is op ons glasvezelnetwerk? Doe dan de postcodecheck.

Naar glasvezelcheck

Voordelen glasvezel voor je nieuwbouwwoning

Steeds meer nieuwbouwwoningen in Nederland worden aangesloten op een glasvezelnetwerk, omdat deze toekomstbestendig en betrouwbaar zijn. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom glasvezel de beste keuze is voor jouw nieuwbouwwoning:

    • Supersnel internet: Met glasvezel geniet je van razendsnelle internetverbindingen, ideaal voor streaming, gamen en thuiswerken.
    • Betrouwbaarheid: Glasvezel is minder gevoelig voor storingen en biedt een stabiele verbinding, zelfs tijdens piekuren.
    • Toekomstbestendig: Glasvezel kan hogere snelheden aan dan traditionele kabels, wat betekent dat je klaar bent voor de toekomst.
    • Lagere onderhoudskosten: Ook heeft glasvezel minder onderhoud nodig dan koperen kabels, wat op de lange termijn kosten bespaart.

Meer over glasvezel voordelen

 

Glasvezelaanleg in jouw nieuwbouw

Bij de glasvezelaanleg in nieuwbouwwoningen komt heel wat kijken. DELTA zorgt ervoor dat dit proces soepel en efficiënt verloopt. Het begint allemaal met een goede planning en coördinatie. Zodra de bouw van de woning start, wordt de glasvezelkabel aangelegd. Dit gebeurt vaak gelijktijdig met andere nutsvoorzieningen zoals elektriciteit en water. Het voordeel hiervan is dat er geen extra graafwerkzaamheden nodig zijn, wat tijd en kosten bespaart.

Het is vaak dan ook mogelijk om voor de oplevering van de woning de verbinding al aan te laten sluiten, zodat je meteen kunt profiteren van de voordelen van glasvezel zodra je er gaat wonen.

Is er in de meterkast van jouw nieuwbouwwoning al een glasvezelaansluiting van DELTA Netwerk geplaatst? Dan kan je direct een abonnement afsluiten!

 

Meer over glasvezel

wat is glasvezel

Wat is glasvezel?

Steeds meer ontwikkelingen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel voldoet aan deze behoefte.

Maar wat is glasvezel precies? We leggen het je graag uit.


voordelen van glasvezel

Voordelen van glasvezel

Glasvezel brengt meerdere voordelen met zich mee, bijvoorbeeld even snel down- als uploaden.

We hebben ze op een rij gezet voor je.


glasvezel aanleg

Glasvezel aanleg

Benieuwd hoe glasvezel wordt aangelegd in grote lijnen? Dat gebeurt in verschillende stappen.


Veelgestelde vragen glasvezel nieuwbouw

Dit check je eenvoudig via onze postcodecheck.

Ons eigen glasvezelnetwerk is een initiatief van DELTA Netwerk.

DELTA Netwerk legt in Nederland glasvezel aan in verschillende steden, dorpen, het buitengebied en op bedrijventerreinen. Stap voor stap sluiten we woningen en bedrijven aan op glasvezel.

Vaak is het al mogelijk om 3 maanden voor oplevering van de woning een glasvezelabonnement af te sluiten. Doe de postcodecheck om je aanbod te bekijken.

Naar postcodecheck

Wanneer jouw nieuwbouwhuis onderdeel is van een project, dan zal de aansluiting waarschijnlijk aangevraagd worden door de bouwer, zodat alle woningen op het netwerk worden aangesloten.

Bouw je zelf een huis? Dan kun je een glasvezelaansluiting aanvragen via mijnaansluiting.nl.

Voor glasvezelinternet heb je een modem nodig die daarvoor geschikt is. Bestel je een glasvezelabonnement bij ons? Dan ontvang je ook een glasvezelmodem.

Meer over glasvezelmodem

Dat kan via een interactieve tv-ontvanger of online als je bijvoorbeeld een smart TV hebt. 

Meer over tv via glasvezel

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.