Kies je webmail

Installatie door onze glasvezelexpert

De glasvezelexpert komt bij je langs om jouw Flexpakket aan te sluiten.

  • Volledige installatie van al je DELTA diensten
  • Wifi ingesteld op 2 apparaten
  • Kabels netjes weggewerkt

Installatie zonder gedoe

De glasvezelexpert neemt alle zorgen uit handen. Van het instellen van het modem tot het checken van je wifi-verbinding. Zo geniet je direct van supersnel internet. Dat is de service van DELTA.

Bestel nu glasvezel

*Algemene voorwaarden installatie door glasvezelexpert

Wat kan je verwachten?

 

De DELTA Glasvezelexpert

Bij DELTA helpen we je graag op weg. Daarom komt één van onze onze glasvezelexperts bij je langs om het Flexpakket te installeren. Onze experts hebben allemaal de juiste kennis en ervaring om alles perfect voor jou aan te sluiten. Zo weet je zeker dat er straks een vakman voor de deur staat.

DELTA zorgt voor een zorgeloze en gemakkelijke installatie van het Flexpakket. Plan zelf een afspraak in op een voor jou geschikt moment en de glasvezelexpert doet de rest. Wel zo makkelijk!

 

Meteen tv-kijken en bellen

Ook voor Interactieve TV via glasvezel gekozen? Dan maakt onze glasvezelexpert ook dat in orde. Hij sluit de interactieve ontvanger aan, koppelt de afstandsbedieningen, stelt je zenderpakket in en installeert de DELTA TV App op tablet of telefoon. Zo hoef je geen seconde te missen van je favoriete programma.

Heb je ook vaste telefonie van DELTA besteld? Dan sluit de glasvezelexpert dat natuurlijk voor je aan.

 

Je belangrijkste apparaten direct aangesloten

Bij DELTA zorgen we dat je direct online bent. We stellen daarom op twee apparaten de wifi voor je in. Dat kunnen computers, tablets of smartphones zijn. Daarnaast stelt de glasvezelexpert ook je e-mailaccount voor je in op één apparaat. Meer slimme apparaten in huis? Dan denkt onze glasvezelexpert graag nog even met je mee.

Download de 'Checklist Wifi' om te checken welk van jouw apparaten je wilt aansluiten op het wifi-netwerk.

 

Kabels netjes weggewerkt

Je wilt natuurlijk zo min mogelijk losse snoeren in huis. De glasvezelexpert werkt daarom de kabels netjes weg, bijvoorbeeld door ze vast te spijkeren aan de plint.

Werkt alles? Heb je nog vragen? Pas als alles duidelijk is, pakt de glasvezelexpert z’n spullen weer in. Zijn er extra werkzaamheden nodig, zoals een extra stopcontact of het aanleggen van een vaste kabel? Hierbij kan de glasvezelexpert ook helpen. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

 

Perfecte wifi, overal in huis

Wil je perfecte wifi op alle verdiepingen van je huis? Bij DELTA kun je voor 5,- p/mnd drie mesh wifi-punten huren. Voeg dit toe tijdens je bestelling. Je kunt dit makkelijk zelf installeren, maar de glasvezelexpert kan het ook voor je doen.

Wil je meer weten over mesh wifi en hoe dit werkt? Onderaan deze pagina vind je een blokje met meer uitleg.

Wil je meer weten over wat je kunt verwachten, hoe je je kunt voorbereiden op de komst van onze glasvezelexpert en over eventuele extra werkzaamheden? Dat lees je allemaal in dit document!

Glasvezel van DELTA op jouw adres?

Je ontdekt de mogelijkheden op jouw adres door hieronder je postcode en huisnummer in te vullen 

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Wil je Zakelijk Glasvezel? Met DELTA Flex Zakelijk onderneem je altijd supersnel. Leer meer over Zakelijk Glasvezel

Meer over glasvezelinternet

Voordelen glasvezel

Voordelen van glasvezel

Benieuwd naar de voordelen van glasvezel en waarom dit ook voor jou interessant kan zijn? Ontdek het hier!


wat is glasvezel

Wat is glasvezel?

Glasvezel groeit in Nederland superhard en is op steeds meer plekken beschikbaar. Maar wat is glasvezel en hoe werkt het eigenlijk? Je leest hier alles over op onze Wat is glasvezel pagina. 


glasvezelmodem

Het glasvezelmodem

Het glasvezelmodem zorgt ervoor dat je kunt internetten, tv-kijken en bellen. Dat gaat allemaal supersnel en stabiel via glasvezel.

 


Hoe werkt mesh wifi?

Voor perfecte wifi door je hele huis is mesh wifi een ideale oplossing. Maar hoe werkt dit precies? Lees er meer over op onze mesh wifi-pagina.

Meer lezen

Veelgestelde vragen

Naast de standaard installatie kan je ervoor kiezen om tegen een meerprijs extra werkzaamheden door de expert te laten uitvoeren. Deze extra werkzaamheden kan je bij het maken van de afspraak doorgeven. De glasvezelexpert bespreekt tijdens de afspraak met jou wat de werkelijke kosten zullen worden.

Ja, als je bij je Flexpakket een Business Pack afsluit installeren we dit ook voor je.  Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Installatie door Glasvezelexpert

De glasvezelexpert legt geen kabels via de kruipruimte. Ook boort de expert niet om kabels te leggen en weg te werken. Voor het wegwerken van bedrading via een loze leiding kan de expert extra vergoeding vragen. Dit is alleen mogelijk als er een loze leiding aanwezig is tussen de ruimte waar het modem staat en de ruimte waar de kabel naartoe moet.

Ja, dat kan. Je kan ervoor kiezen om je eigen glasvezelinternet te installeren. Je installeert de apparatuur gemakkelijk zelf met behulp van handleidingen die je stap voor stap meenemen door installatie. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen totdat de installatie is voltooid.

Of je de apparatuur zelf installeert of dit overlaat aan een glasvezelexpert, de installatie gaat altijd snel en zonder gedoe.

 

 

 

 

Glasvezel is sneller, stabieler en toekomstbestendiger dan andere types internetverbindingen. Zo profiteer je onder andere van een hogere topsnelheid en kun je even snel down- als uploaden met glasvezel internet.

Meer over voordelen glasvezel

Een glasvezelaansluiting is de verbinding van de glasvezelkabel naar het glasvezelkastje in jouw woning. Zo'n glasvezelkastje noemen we ook wel een FTU (Fiber Termination Unit).

Als je woning is voorzien van een glasvezelaansluiting, heb je nog geen werkende verbinding. Je kunt pas gebruikmaken van glasvezel als je een abonnement afsluit.

Als je een abonnement via DELTA afsluit sturen we je een installatiepakket met glasvezelmodem. Na installatie door de expert van het glasvezelmodem en het activeren van je abonnement kun jij genieten van supersnel glasvezelinternet zonder haperingen, in hele je huis.

Meer over glasvezelaansluiting

Glasvezel is nog niet overal aangelegd in Nederland. De technologie is nieuwer dan bijvoorbeeld DSL. De aanleg gebeurt daarnaast is fases, omdat het aanleggen een tijdrovende klus is. Hierdoor kan het inderdaad het geval zijn dat glasvezel op jouw adres nog niet beschikbaar is.

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar dus het kan zijn dat je nog niet kunt internetten via glasvezel. Een eenvoudige manier om te checken of je al glasvezel hebt is door de glasvezelcheck te doen.

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.