Kies je webmail

Maximaal gamen met DELTA

Gamen is topsport met
het snelste glasvezelinternet van DELTA

Gamen met supersnel glasvezel

Je kent het misschien wel, ben je net lekker bezig in jouw online game en precies op hét beslissende moment, valt je internet weg. Super frustrerend, toch? Juist op de cruciale momenten wil je kunnen vertrouwen op je internet.

Bij ons is een stabiele verbinding net zo belangrijk als voor jou. Daarom zorgen wij met ons supersnelle glasvezelnetwerk dat jij altijd en overal kunt rekenen op een internetverbinding die net zo snel en betrouwbaar is als jij in je games. Want zeg nou zelf, als er een schot voor open doel ligt, wil je toch geen (mili)seconde missen?

Laten we samen zorgen dat je nooit meer een game-moment mist door een slechte verbinding. Stap over op onze glasvezel en ervaar het verschil. Want gamen, dat doe je voor je plezier en met de beste connectie!

Stabiel internet: jouw geheime wapen in de gaming wereld

Hey gamer! Herinner je nog die dagen van Pacman in de arcadehal of Tetris op je GameBoy? Tijden veranderen, en hoe! Vandaag de dag stellen games als Call of Duty, Fortnite en Minecraft hoge eisen aan je internetverbinding en hardware. Een goede internetverbinding is cruciaal, want elke hapering kan het verschil betekenen tussen winnen of verliezen. En zeg nou zelf, je wilt toch niet verliezen door een trage verbinding terwijl je dacht dat de overwinning binnen was?

Laten we even duiken in wat er gebeurt tijdens je game. Je apparaat, of dat nu een computer, PlayStation of Xbox is, haalt continu informatie op van een server. Dit proces heet latency, of in de volksmond ook wel ping. Een hoge latency betekent dat het langer duurt voordat de informatie jou bereikt, wat kan resulteren in die vervelende vertragingen. En in de gamewereld betekent lag vaak het verschil tussen leven en dood.

Dus, wat denk je van gamen via de nieuwste generatie glasvezel? Ben je benieuwd of je hiervoor in aanmerking komt? Check snel je postcode en ontdek of jij je gaming setup naar een hoger niveau kunt tillen. Laten we samen zorgen dat je nooit meer last hebt van lag, zodat jij je volledig kunt focussen op wat echt telt: het spel winnen!

Stap over naar pure snelheid

Doe de postcodecheck en stap over naar echte snelheid. Jouw tegenstanders zullen niet weten wat hen overkomt!

Check je beschikbaarheid

Even geduld alsjeblieft

Bezig met ophalen gegevens

Welke internetsnelheid heb je nodig voor online gamen?

Allemaal leuk en aardig, die begrippen. Maar welke snelheid heb je nou nodig om probleemloos te kunnen gamen? Internetsnelheid is te meten in Megabit per seconde (Mbps). Voor het gamen met meerdere mensen is echt een goede snelheid. DELTA's standaard abonnement is daarom ook 1000 Mbps maar je kunt ook nog sneller, tot wel 8000Mbps! Ook wanneer er anderen in jouw huis gebruik maken van internet, heeft dit invloed op jouw game. En je raadt het al: in dat geval wordt je ping hoger. Bij een te hoge ping heeft jouw tegenstander je bijvoorbeeld al geraakt, terwijl hij op jouw scherm nog niet om de hoek is gekomen. Het beeld wordt dan ‘springerig’. Ping meet je in milliseconden (ms). Tot 50 ms is een goede ping om te gamen. Tussen de 50 en 100 ms is acceptabel, maar hoger moet het eigenlijk niet worden.

Echte gamers weten dat het spel dan lastiger te spelen wordt. En niet alleen voor jou. Ook je medespelers aan de andere kant van het scherm hebben last van de vertragingen. Jouw actie komt later aan op de server, waardoor zij niet direct kunnen reageren. Je Playstation en Xbox kunnen dus nog zo nieuw en snel zijn, uiteindelijk gaat het hand in hand met de snelheid van je internet.

Gegarandeerd game-succes met glasvezelinternet

Wij snappen als geen ander dat elke seconde telt tijdens het gamen. Daarom is glasvezelinternet dé keuze voor gamers. Glasvezel, gemaakt van een draad zo dun als een haar, verstuurt data met de snelheid van het licht. Dit betekent niet alleen razendsnelle internetsnelheden maar ook een netwerk dat klaar is voor de toekomstige eisen van online gaming.

Met glasvezel heb je een stabiele verbinding zonder haperingen. Snelle responstijden en haarscherp beeld zijn standaard. En een nieuw spel downloaden? Dat is binnen no-time geregeld. Vergeet die frustrerende momenten van een wegvallende verbinding of eindeloze laadtijden.

Kies voor de beste internetervaring met ons glasvezelinternet. Want zeg nou zelf, je wil toch zonder zorgen kunnen gamen? Ontdek de mogelijkheden en stap over naar de toekomst van online gamen.

Wat zeggen gamers zelf over glasvezelinternet?

Wij kunnen natuurlijk zeggen dat glasvezelinternet het snelst en meest stabiel is om mee te gamen. Maar de mening van gamers doet er uiteraard meer toe. Veel gamers zijn te spreken over een verbinding via glasvezel. Een snellere verbinding bestaat eigenlijk niet. Met glasvezelinternet bereik je hogere downloadsnelheden en heb je een betrouwbaardere verbinding. Wat op z’n beurt weer resulteert in een lagere latency en jitter. Een jitter gaat om de verandering in de latency. Met een snelle en stabiele internetverbinding heeft je game dus een zo klein mogelijke vertraging. In de gamewereld houden de online gamers vaak van de wat zwaardere spellen. Zij zijn dus gebaat bij een goede internetverbinding. En dat kan met glasvezel: hét internet voor gamers.

 

Met z’n allen tegelijk online

Glasvezelinternet is het beste internet om te gamen, maar eigenlijk heeft iedereen in huis er profijt van. Je kunt namelijk met z’n allen zorgeloos tegelijk online. De één streamt een film terwijl de ander tegelijkertijd grote bestanden up- of downloadt. En moet dat ene familielid weer tiktokken of instagrammen? Jij merkt er niets van. Al is de hele straat online. Het kan allemaal zonder problemen. Kun jij ondertussen mooi verder gamen via deze stabiele internetverbinding. Benieuwd naar welk pakket het best bij jouw gamebehoeften past? Ontdek het hier! Misschien heb je nog vragen over glasvezel. Of kun je nog wel wat informatie gebruiken. Geen zorgen, want DELTA helpt je graag verder!

Chat

Snelste!

Stel je vraag via chat

open chat

Facebook

Stel je vraag via Facebook Messenger

Open Facebook Messenger

Telefoon

Toon telefoonnummer

Telefoonnummer klantenservice: 0118 22 55 75

Bekijk welke deals mogelijk zijn op jouw adres

Onze website werkt niet goed in Internet Explorer, deze browser wordt niet meer onderhouden door Microsoft. Wij raden een moderne browser aan, zoals Edge, Chrome, Firefox of Safari.